Rólunk

Elemér

Sziasztok! A filmkészítés már gyerekkorom óta meghatározó szerepet tölt be az életemben. Már 8 évesen is a testvéreimmel közösen több kis “filmet” készítettünk. Később a 3D animáció világa keltette fel az érdeklődésemet, megközelítőleg 10 éven át az egyik legfontosabb hobbimmá vált.

2017-ben egy kisebb baráti társasággal elhatároztuk, hogy közösen csinálunk egy kalandfilmet, az én rendezésem által. A projekt sikeressége után ebből minden nyáron hagyományt csináltunk, több filmünk is jelenleg készülőben van. 2018-ban meglett az első professzionális drónom, mely néhány nap leforgása alatt a szívemhez nőtt és lehetőségek hatalmas tárházát nyitotta meg számomra, mind videókészítés, mind a 3D animáció terén.

Úgy vélem, a drónos légifelvételek egy jól összerakott kisfilm szerves részét képzik, egyfajta adalékként, mely a számos apró mozzanatban rejtőzik. Mégis ezek a kis részletek adják át a kész film által bemutatni kívánt hangulatot, történetet.

Ákos

Üdvözöllek Titeket! Már régóta vonz a videózás és fotózás világa. Gyerekkori emlékeimben mindig lenyűgözve figyeltem a felnőttek által készített érdekes felvételeket és változatos LEGO elemekként illeszkedő objektíveket.

Elbűvöltek a technológiát magabiztosan alkalmazó fotósok, így hát elindultam én is a fényképészet útján, egészen az alapoktól kezdve. Elsőként pár megapixeles telefonnal, majd már kompakt fényképezővel, s mostanság profi felszerelésekkel gyakorlom az értékteremtés ezen formáját.

Ebben a színe világban találtam meg a módját annak, hogy hogyan tudom a saját nézőpontomon keresztül újrafesteni életetek meghatározó pillanatait. Arra törekszem, hogy a végeredmény személyre szabott és magával ragadó legyen. Remélem a Ti történetetek megfilmesítésében partnerek tudunk lenni és időtálló emléket tudunk teremteni Nektek és Szeretteiteknek.

Péter

Sziasztok! 4 éve szenvedélyesen fotózom, és videózom, teljes mellszélességgel fejlesztem magam, amára ezek a tevékenységekről büszkén mondhatom, hogy nem csak a hobbim, hanem a munkáimmá nőtték ki magukat.

Az emberek fotózása 3 éve kezdett el érdekelni, amikor a nagypapámat kezdtem fotózni. Papa és kutyája, Manóka azóta is hűséges modelleim, 91 évesen is. Családokat, párokat, egyéni portrékat is szoktam fotózni, de a szívemhez az esküvők állnak a legközelebb.

Minden alkalommal melegséggel tölti el a szívem, hogy párjaink legkülönlegesebb napján tudok alkotni kreatív emlékeket, amelyek nem foszlanak szét, évekkel rá is büszkén sugallják az adott nap részese lehetek az adott pár Nagy napjának.

S